SieMatic keukens, de beste Duitse keukens

SieMatic keukens, Duitse kwaliteit
Duitse ondernemingen staan er om bekend innovatief in techniek en design te zijn en kwaliteit te leveren. Siematic zorgt er steeds voor aan deze hoge eisen te voldoen.
Sinds 1960 worden de keukens van SieMatic geëxporteerd. In meer dan 50 landen en op alle continenten staan de keukens van SieMatic inmiddels bekend om de zeer goede kwaliteit. SieMatic krijgt regelmatig internationale erkenning door middel van verschillende design awards.

SieMatic toeleveranciers en producten
De afdeling inkoop van SieMatic stelt hoge eisen aan haar toeleveranciers en natuurlijk hun producten. SieMatic hecht veel waarde aan een duurzame en eerlijke samenwerking met haar partners. De inkopers zorgen ervoor dat alle toeleveranciers kwaliteit en service leveren. SieMatic zorgt dat de producten, technologie en communicatie doorlopend verbeterd worden.

SieMatic keuken dealers
SieMatic heeft ervoor gezorgd dat al haar partners keukenontwerpers zijn met een gedegen vakkennis. Deskundige adviseurs helpen u bij het oriŽnteren, zodat u de juiste beslissing zult nemen bij het kiezen van een keuken. Alle adviseurs volgen op de SieMatic Academie regelmatig cursussen en trainingen. In de showrooms kunt u zich rustig beraden over de aanschaf van uw nieuwe SieMatic.

 

SieMatic keukens