IKEA Betaalservice & IKEA Keuken planner

IKEA Betaalservice
Het betalen van uw IKEA keuken kan in gunstige, maandelijkse betaaltermijnen. U kunt ook in termijnen betalen voor bijvoorbeeld de aankoop van nieuwe deuren voor uw IKEA keuken. Vraag ons in een van de vestingingen naar de voorwaarden. Kijk voor andere betalings mogelijkheden ook op Goedkoop Lenen

Huur een aanhangwagen, bij IKEA
Bij IKEA kunt u tegen een gunstige prijs een aanhangwaren huren voor het vervoer van uw keuken

Download IKEA Keuken planner
Met de IKEA Keuken Planner kunt u uw eigen droom keuken ontwerpen. De IKEA KeukenPlanner heeft de mogelijkheid om uw boodschappenlijst uit te printen of te bewaren op een IKEA server. Vervolgens geven wij u het juiste advies op basis van het ontwerp dat u zelf heeft gemaakt.

IKEA Card (Geen administratiekosten)
Ook als u nog geen keuze heeft kunnen maken, kunt u vooraf de IKEA Card aanvragen. Er worden hiervoor geen administratiekosten in rekening gebracht. Op de website en bij de IKEA woonwarenhuizen is de IKEA Card aan te vragen. .

IKEA Transportservice
Wilt u de keuken laten thuisbezorgen, kunt u bij IKEA kiezen voor diverse transportmogelijkheden. IKEA zorgt ervoor dat de data van transport, montage en installatie op elkaar afgestemd zijn. Beschadigde of ontbrekende onderdelen worden zo spoedig mogelijk nagezonden. .