Online keuken Advies

Keuken advies 1 (Oriëntatie)
Fantaseren over een nieuwe keuken is leuk. Via tijdschriften, internet en folders kunt u zich oriënteren op het aanbod en mogelijkheden. Het bezoeken van een keukenshowroom is zeker in dit stadium aan te raden.

Keuken advies 2 (Voorbereiding)
Voordat u een keuken gaat aanschaffen, doet u er verstandig aan eerst goed na te denken over de indeling van de keuken. Maak een inventarisatie van uw wensen en maak een schets van de indeling van de nieuwe keuken. Keukenspeciaalzaken kunnen aan de hand van uw tekening en doormiddel van computeranimatie uw idee visualiseren, zodat u kunt zien hoe de nieuwe keuken er uit komt te zien. Medewerkers van de aangesloten keukenbedrijven zullen u graag adviseren.

Keuken advies 3 (Levering)
Wanneer u de keuken van uw dromen gevonden heeft en de keukenspeciaalzaak die u de keuken kan leveren, controleer dan nog wel even of de desbetreffende keukenzaak is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Mocht er een conflict ontstaan tussen u en de keukenzaak dan bestaat er ook een geschillencommissie waar u een beroep op kan doen.

Keuken advies 4 (De offerte)
In de offerte moeten alle verschillende onderdelen verwerkt zijn, zoals de keuken zelf, de inbouwapparatuur, de montage van de keuken en de voorbereidende werkzaamheden.

Keuken advies 5 (Installatie)
Het is aan te raden de installatie van de keuken door hetzelfde bedrijf te laten doen als waar u de keuken heeft aangekocht om miscommunicatie te voorkomen. Plaats u zelf de keuken, houdt u er dan rekening mee dat de garantie- en service bepalingen veranderen.

Keuken advies 6 (Verkoop)
Schaft een nieuwe keuken aan dan kunt u nog een leuk zakcentje verdienen aan uw oude keuken. Op Tweedehands keukens verkoop sites is er veel vraag naar Tweedehands keukens / keuken apparatuur / en losse keukenonderdelen zoals keukenkasjes, kranen en keukenbladen. Verkoopsites waarop u makkelijk uw keuken te koop kunt aanbieden zijn Marktplaats en Ebay